Начин на приготвяне
Пилешките дробчета измийте добре, почистете и ги накълцайте на дребно. Сложете ги в тенджера с вода да ги покрие. Оставете да заврат.
След това изхвърлете водата , изплакнете дробчетата и ги оставете настрани. Гъбите обелете и наситнете на резенчета.
Разтопете маслото, добавяйки 1 с.л. олио. Запържете гъбите и ги оставете настрани. В същия този тиган изсипете накълцаните на ленти морковите и чушките. Запържете до омекване.
Върнете вътре лука, дробчетата и гъбите. Овкусете дробчетата с лук с черен пипер, сол, чубрица и лютите чушки.
Изпържете, докато станат готови. Малко преди дробчетата с много зеленчуци и масло да са готови, сипете соевия сос. Гответе още 5 минутки.
След като е готово, оставете да изстине и се насладете на чудесното бирено мезе.