Начин на приготвяне
За жълтата кора:
С миксер разбийте яйцата, захарта, олиото, млякото, изключете миксера и прибавете брашното смесено с бакпулвера. Тавата от фурната наложете с хартия за печене, налейте сместа и печете на 180 °C 20 минути.
За жълтата кора:
С миксер разбийте яйцата, захарта, олиото, млякото, изключете миксера и прибавете брашното, смесено с бакпулвера и какаото на прах и внимателно смесете на ръка. Тавата от фурната наложете с хартия за печене, налейте сместа и печете на 180 °C 20 минути.
Двете кори оставете да се охладят. Кафявата намажете със сладкото и прилепете с жълтата. Оставете да отстоят и да попият сладкото, след което нарежете на 10 дълги ленти.
За крема:
В тенджера сипете захарта и направете карамел, прибавете 800 мл мляко, а в останалото 200 мл разтворете пудинга и прибавете към карамелизираната захар. Когато сместа се сгъсти, прибавете маргарина и гответе още 2-3 минути.
Финална стъпка:
Горещия ванилов крем сипете на лист вафлена кора, след което върху една от нарязаните ленти, така че кафевият блат да е върху вафлата, след което сложете друга лента, но с вафлената кора върху жълтия блат. Навийте на сладко руло.
Повторете стъпките с останалите материали - кора, блат и крем. Така ще получите 5 големи рула.
Оставете да стегне, нарежете на парчета и сервирайте вкусното Руло Шах.
Съвет: Ако кремът ви се охлади, докато правите рулата, затоплете го.