Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Ньоки със зеленчуков сос и телешко

Ньоки със зеленчуков сос и телешко

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451102k983
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Ньоки със зеленчуков сос и телешко
Снимка: Lenka
2 / 3
22/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Вкусни ньоки с телешко месо и зеленчуци - нашето предложение за обяд"

Необходими Продукти

  • гъби - 200 г
  • маслини - 100 г
  • моркови - 2 бр.
  • ньоки - 500 г готови, замразени
  • мащерка - 1 клонка, свежа
  • телешко месо - 200 г
  • магданоз - пресен
  • див лук - пресен
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер
  • сол
  • зехтин - екстра върджин
  • домати - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на четвъртини, запържете ги в дълбок тиган с малко зехтин и намачкания чесън, мащерката, дивия лук, домата, моркова и телешкото месо.

Когато течността се изпари, прибавете сол и черен пипер на вкус и маслините. Задушавайте още 5 минути.

Пригответе ньоките според описанието на опаковката. Те се приготвят доста бързо. Най-добре е да приготвите първо зеленчуковия сос и след това ньоките, за да не изстиват.

Прецедете ньоките, смесете със соса и прибавете малко масло.

Ньоките със зеленчуков сос и телешко може да се хапват в компанията на чаша бяло вино!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: