Начин на приготвяне
Месото се нарязва на парчета с дебелина 1 сантиметър. Слага се в купа, добавя се соевият сос и се разбърква. Добавят се 3 супени лъжици нишесте и всичко се разбърква отново.
Зеленият лук се реже на парченца по 3 сантиметра. Кората на лимона се настъргва, сокът се изцежда. Чесънът се реже на ситно. В тиган с дебело дъно се загрява маслото и на порции се пържи месото, като всяка порция се пържи по 3 минути.
Месото се слага в чиния. В същия тиган се изпържват зеленият лук и чесънът. Месото се връща в тигана, добавя се лимоновата кора и сокът от лимона, захарта, солта, оцетът и бульонът.
Останалото нишесте се размива в 1 супена лъжица вода и се добавя в сместа. Ястието се задушава още 2 минути и се сервира.