Начин на приготвяне
Всички зеленчуци за бульона на хлебната супа почистете, измийте и накълцайте на парченца. Добавете пилешкото месо и сипете вода. Добавете зехтин, сол и варете около половин час.
Преди да е готов бульонът, си пригответе 4 дълбоки купи или чинии за супа.
В по-голям тиган разтопете масло, сложете цели скилидките чесън и запържете леко филийките хляб. Обърнете ги от другата страна, поръсете кашкавал и разтворете за кратко с капак до разтопяването му.
Чукнете по едно яйце в подготвените чинии за вкусната супа. Добавете сол и разбийте. Върху яйцето сложете филийки хляб, напоени с масло. Залейте с горещия бульон. Така яйцето ще се сготви.
Сервирайте италианската сгряваща хлебна чорба с черен пипер и нарязан пресен чесън.