Разядка с орехи и чесън

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
24/11/2013
"Разядката!!! Открихме рецептата в старите книги с българска кухня и ще я пазим завинаги в сайта ни за вас "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 491
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и се счуква, като се добавят постепенно орехите и накиснатият и отцеден хляб.

Олиото се сипва на тънка струйка при непрестанно бъркане, докато се получи гладка смес. Добавя се сол по вкус.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар