Разядка с орехи и чесън

24/11/2013
"Разядката!!! Открихме рецептата в старите книги с българска кухня и ще я пазим завинаги в сайта ни за вас "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46 835
  • Преглеждания за месеца374
  • Преглеждания за седмицата66
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и се счуква, като се добавят постепенно орехите и накиснатият и отцеден хляб.

Олиото се сипва на тънка струйка при непрестанно бъркане, докато се получи гладка смес. Добавя се сол по вкус.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар