Разядка с орехи и чесън

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
24/11/2013
"Разядката!!! Открихме рецептата в старите книги с българска кухня и ще я пазим завинаги в сайта ни за вас "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 934
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Разядки

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и се счуква, като се добавят постепенно орехите и накиснатият и отцеден хляб.

Олиото се сипва на тънка струйка при непрестанно бъркане, докато се получи гладка смес. Добавя се сол по вкус.

Стъклена чиния за ордьоври, разядки и сосове
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена чиния за ордьоври, разядки и сосове
6.72 лв.
Виж ››

Задължителна за всеки дом - многофункционална стъклена чиния за ордьоври :)

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар