Разядка с орехи и чесън

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
24/11/2013
"Разядката!!! Открихме рецептата в старите книги с българска кухня и ще я пазим завинаги в сайта ни за вас"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо72 975
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и се счуква, като се добавят постепенно орехите и накиснатият и отцеден хляб.

Олиото се сипва на тънка струйка при непрестанно бъркане, докато се получи гладка смес. Добавя се сол по вкус.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена
Албена
25.12.2020 14:27
Много вкусна разядка.
На мен ми се получи много гъста и ронлива, как мога да я оправя?
0
0