Каубойска салата

Korisnik#244021Korisnik#244021
Готвач
6616842
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Каубойска салата
Снимка: Анонимен
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Слезте, свалете шпорите и пистолета и отидете да хапнете салата"

Необходими Продукти

  • фарфале - 300 г
  • телешко месо - 400 г смляно
  • царевица - 100 г сладка
  • чери домати - 20 бр.
  • черен боб - 250 г
  • млад лук - 4 бр.
  • зехтин - 50 мл
  • кимион - 1 ч.л.
  • чили - 1 ч.л. на прах
  • сол - според нуждите
  • черен пипер - според нуждите
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подправете каймата с чили, сол и черен пипер, след това запържете.

Сварете пастата според инструкциите на опаковката, така че да е al dente.

Чери домати наполовина.

Сложете пастата в по-дълбока купа, добавете пърженото месо и чери доматите.

Добавете консервиран (или варен) боб и сладка царевица.

Лукът се нарязва на ситно, след което се добавя заедно с кимиона.

Полейте със зехтин апетитната макаронена салата, добавете сол и черен пипер, след което разбъркайте добре.

Сервирайте охладена каубойската салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: