Начин на приготвяне
В купа разбийте яйцата. Прибавете към тях прясното мляко и разтопеното и охладено масло. Разбъркайте добре.
В друг съд пресейте двата вида брашно и бакпулвера. Добавете и стевията.
Започнете да прибавяте от сухите съставки към течните, първоначално бъркайки с лъжица. След това доомесете с ръце меко и нелепнещо тесто.
Оставете тестото за пълнозърнестите бисквити за 10 минути да си почине.
Застелете тава с хартия за печене.
От тестото късайте късове и оформете топчета, които сплескайте между дланите си, за да оформите кръгла бисквитка.
Може да направите шарки с печат, както и с вилица. Може да ги оставите и така вашите бисквитки с рожков.
От това количество направих 20 здравословни бисквити.
Загрейте фурната на 170 градуса и сложете бисквитките с рожков и кокосово брашно да се пекат за 13 до 15 минути.
След това поднесете пълнозърнестите бисквити с рожков и кокосово брашно с чаша чай или кафе.