Начин на приготвяне
В дълбока купа се пресява брашното, добавя се кафявата захар, содата и щипка сол. Объркайте всичко.
Отделно смесете водата, мазнината, виното и ягодовото сладко.
Смесете течните и сухите съставки.
По желание в бисквитите може да добавите канела, малко сусам или мак, дори и тиквени семки.
От полученото твърдо тесто оформяйте топчета с големината на орех с влажни длани. Леко ги приплесквайте и подреждайте пълнозърнестите бисквити в тава с хартия за печене.
Изпечете полезните сладките в загряна на 180°C фурна за 7-8 минути, намалете фурната на 120 градуса и печете за още 20 минути или до готовност
Внимавате да не прегорят вашите пълнозърнести бисквити.
Източник: Vanilla Kitchen
Коментари
Много са хубави пълнозърнестите бисквити, но моят въпрос е колко милилитра вода се добавя тъй като в рецептата не е опоменато!
Благодаря предварително!