gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свински друсан кебап на тиган

Свински друсан кебап на тиган

АнабелАнабел
Новак
2211k1k286
Свински друсан кебап на тиган
Снимка: Анабел
1 / 3
13/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"На любимото мезе - друсан кебап с лук, никой не отказва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Хубаво е изберете свинско месо, което има мазнина в него.

Нарежете месото и запържете в тиган със загрята мазнина. Посолете и добавете нарязания на полумесеци лук. Сложете капака на тигана и гответе, като от време на време раздрусвате.

Когато лукът вече се карамелизира, а месото е готово, овкусете с двата вида пипер и чубрицата.

Сложете капака и гответе кебапа още 5 минути.

Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.

Свинският друсан кебап на тиган е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: