Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Пълнени кренвирши със сирена на фурна

Пълнени кренвирши със сирена на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Пълнени кренвирши със сирена на фурна1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6-8 бр.
"Бързо, лесно и много вкусно - ето такива рецепти обичаме"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 400 гр.
  • сирене - бяло 80 гр.
  • кашкавал - 80 гр.
  • синьо сирене - 80 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • орехи - 50 гр.
  • маруля
  • балсамов оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвяне на плънката е необходимо бялото сирене да се намачка с яйцето. Синьото сирене може да се надроби, а кашкавалът да се настърже на ситно.

Кренвиршите се нацепват надлъжно и се напълват всеки с различно сирене. Поръсват се с орехи и се изпичат до получаване на златиста коричка.

Сервира се с прясна салата овкусена с балсамов оцет и сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
55
42
30
20
10
Дай твоята оценка: