Зрял фасул с кайма

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
02/12/2018
"Всички баби по света знаят как да приготвят най-вкусният боб - били те български или мексикански "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 937
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвате лука и чесъна и ги нарязвате на ситно. Почиствате чушката и я нарязвате на тънки ивички. В дълбок тиган сгорещявате олиото и запържвате лука и чесъна.

Прибавяте каймата и пържите 10 минути на умерен огън, като разбърквате от време на време. Сипвате доматеното пюре и подправяте със сол, червен пипер и черен пипер. Наливате виното.

Отцеждате сварения боб и го добавяте съм каймата заедно с чушката. Разбърквате и похлупвате съда. Варите ястието на тих огън 30 минути. Сервирате с пържени картофи или картофено пюре.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар