Начин на приготвяне
Нарежете лука.
Отделете месото от костите, поръсете с черен пипер и запържете в сгорещено олио, докато хубаво покафенее от двете страни.
Прехвърлете в чиния, покрийте и оставете настрана.
Запържете лука в същия тиган, за да омекне, добавете 200 мл бульон, върнете месото със соковете, които е пуснало, покрийте и оставете да къкри за 12 минути, с едно завъртане на котлета. Пренаредете месото.
Разбийте заквасената сметана с брашното и останалия бульон, добавете в тигана, както и соса Уорчестър и разбъркайте всичко добре. Ако е необходимо, добавете мляко до желаната плътност на соса.
Върнете пържолките да се затоплят, свалете от котлона и сервирайте веднага с гарнитура по избор.
Свинските гърди в сметанов сос са готови.