Начин на приготвяне
Направете карамела, като разтопите захарта в касерола на среден котлон. Изключете и разпредете в подходящи огнеупорни чашки.
За направата на крема ви трябва голяма купа, в която да счупите яйцата. Разбийте с тел. Добавете захарта и прясното мляко.
Разпределете върху карамела. Оставете във всяка чашка място и за шоколадовата смес.
За да я направите, първо, разбийте яйцата със захарта до пухкав крем.
Без да спирате да бъркате, но на бавни обороти добавете брашното, какаото, Бейлиса и меда.
Изключете и разпределете в чашките. Подредете ги в тава за печене.
Налейте студена вода и печете оригиналния крем карамел на водна баня в студена фурна на 160 °C за около час.
Задължително охладете японския шоколадов крем карамел, преди да сервирате, за няколко часа или нощ в хладилника.