Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш Маш»Миш-маш с мариновани чушки и овче сирене

Миш-маш с мариновани чушки и овче сирене

Миш-маш с мариновани чушки и овче сирене
Снимка: Кристиан Александров
1 / 3
17/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
6 мин.
Общо
11 мин.
Порции
2
"Миш-маш и топла питка - не знаем как ще спрем да хапваме тази комбинация"

Необходими Продукти

  • чушки - 3 бр. мариновани /обелени/
  • яйца - 5 бр.
  • олио - 1 с.л.
  • овче сирене - 100 г
  • чедър - 2 слайса
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме чушките на парчета.

Загряваме олиото в тефлонов тиган и запържваме в него чушките за 1 минута.

Разбиваме яйцата в купа, добавяме солта и натрошаваме вътре сиренето.

Изсипваме в тигана върху чушките. Разбъркваме и накъсваме отгоре чедъра.

Бъркаме миш-маша до готовност на яйцата.

Сервираме нашия миш-маш с мариновани чушки и овче сирене веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: