Начин на приготвяне
Лукът се почиства и нарязва на ситно.
Ако главата лук е малка, може да се използват две.
В тиган се загрява олио. Добавя се лукът, за да се запържи.
Печените чушки трябва да са обелени.
Нарязват се на средно големи квадратчета. Добавят се. Разбърква се.
Чукват се яйцата. Разбърква се. Добавя се овчето сирене, като се натрошава.
Разбърква се до сготвяне на яйцата.
Овкусява се миш-машът със сол, ако е необходимо - според солеността на сиренето.
Миш-маш с печени чушки и овче сирене е гозба, която се приготвя изключително бързо и е много вкусна.
Миш-маш с печени чушки и овче сирене може да се гарнира с мариновани люти чушлета - даже е задължително ;)