Начин на приготвяне
Чушките ги нарязваме на едри парчета. Лука го обелваме, измиваме и нарязваме на не много дребно. Доматите ги измиваме, обелваме ги и ги нарязваме на едри парчета.
В тиган с малко мазнина запържваме леко лука, след което добавяме маринованите зелени чушки. След две минути прибавяме парчетата домати, оставяме леко да си пуснат сока и добавяме прясното мляко.
Разбъркваме изчакваме няколко минути и прибавяме разбитите предварително яйца. Когато започне да се сгъстява ястието, добавяме и натрошеното предварително сирене.
Разбъркваме отново и подправяме с черен пипер и сол на вкус.
Коментари
Българска кухня.едно от ястията конто обичах много е именно ваша рецепта в зимний сезон .мишмаш.с мариновани чушки.в
В Россия няма и не сё готви .погледнах в интернет и попаднах на ваша рецепта.благодарим.желая Ви ждраве.