Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Руска салата»Руска салата с риба тон по испански

Руска салата с риба тон по испански

Руска салата с риба тон по испански
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
7
"Първо тази руска салата свършва от масата и тогава всичко останало"

Необходими Продукти

  • картофи - 450 г
  • моркови - 4 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • маслини - 20 бр. с аншоа
  • грах - 1 малка консерва
  • риба тон - 200 г в консерва
  • майонеза - 1/2 буркан може и малко повече
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите, морковите и яйцата в подсолена вода. Извадете, охладете, обелете и нарежете на малки кубчета. Сложете продуктите за руската салата в голяма купа.

Добавете отцедения грах и рибата тон (накъсайте на парчета, за да е по-лесно после да се разбърка). Маслините с аншоа нарежете на колелца.

Поръсете със сол. Сложете майонезата в салатата и разбъркайте много добре. Опитайте на вкус и ако е нужно, добавете още сол. Затворете с капака и я охладете преди поднасяне за няколко часа.

Неустоима Руска салата с риба тон по испански!

източник: Karlos Arguiñano

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: