Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Свински сърца с лук и масло

Свински сърца с лук и масло

Илияна ДимоваИлияна Димова
Новак
31120563
Свински сърца с лук и масло
Снимка: Илияна Димова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
2
"Чудесно мезе за всяка вечер!"

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава
  • соев сос
  • свински сърца - 3 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • къри - подправка
  • краве масло - 20 г
  • магданоз
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 ч.л. пушен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете свинските сърца на малки парченца. Сложете ги в тенджера и залейте с топла вода.

Варете, обирайте пяната. Поръсете с черен пипер и варете до омекване. Когато са говоти, ги сложете в тиган с 3 с.л. олио заедно с нарязания лук.

Добавете маслото, къри и черен пипер. Добавете малко от бульона, в който сте варили сърцата, една чаша.

Задушете и поръсете с пушен червен пипер и соев сос. Разбъркайте.

Свинските сърца с лук и масло поднесете с магданоз. Чудесно мезе за всяка вечер!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: