Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Свински сърца с лук и соев сос

Свински сърца с лук и соев сос

Свински сърца с лук и соев сос
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Вие ли поръчахте перфектното мезе - ето го"

Необходими Продукти

  • свински сърца - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • соев сос - 1 к.ч. тъмен
  • зеленчукова подправка - 1 с.л.
  • чубрица - 1 к.л.
  • кайенски пипер - щипка
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете сърцата на големи парчета, сложете да се варят.

Когато образуват пяна отпенете или изхвърлете водата, измийте ги отново и сложете с чиста вода да се варят.

Когато са готови ги нарежете на по малки парченца и заедно със лука ги задушете в тиган с капак.

Сипете соевия сос и подправките, разбъркайте и когато се запържат са готови. Това е страхотно ароматно мезе за вино през зимните нощи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: