Бърза Гъбена Каша

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
29/12/2019
"Подберете пресни гъбки и следвайте инструкциите - няма да повярвате какъв вкусен резултат ще получите "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 551
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата70
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се задушават и когато са готови, се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота на ароматната гъбена каша.

Прибавят се подправки по желание и сол. Когато заври кашата с брашно, се сваля от огъня.

Поднася се със ситно нарязан магданоз тази бърза гъбена каша.

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
иванка димитрова
иванка димитрова
01.12.2013 18:04
само дето брашното трябва да се препече преди това
3
0