Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско с лук, печено в плик

Свинско с лук, печено в плик

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Свинско с лук, печено в плик
Снимка: Ники
1 / 3
26/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Апетитно свинско с лук, за чието приготвяне играе основа роля пликът"

Необходими Продукти

  • свински врат - 600 г
  • чесън - 2 скилидки
  • лук - 2 бр.
  • аджика - 1 ч.л. суха
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския врат на кубчета, овкусете го със соев сос и аджика и го оставете в хладилник поне за няколко часа.

Нарежете лука на лентички и го сложете в плик за печене. Добавете в него маринованото месо и го завържете.

Прехвърлете го в голяма тава и го печете на 200 °C за около 60 минути.

Поднесете вкусното свинско с лук, печено в плик, със салата и червено вино.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: