Свинско с лук

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Свинско с лук
Снимка: Ж Жечева
1 / 5
17/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Добър апетит с нашето свинско с лук"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г
  • лук - 6 - 7 глави
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • олио - 4 - 5 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.

Похлупете тенджерата и задушавайте, докато лукът омекне напълно.

От време навреме разклащайте тенджерата. След 30-тина минути добавете размитото във вода пюре, посолете и дозадушете на тих огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: