Начин на приготвяне
При приготвянето на тази рецепта използвайте от по-дебелите спагети, защото има и от тънките.
Сварете ги и ги отцедете, сложете им 1 ч.л. олио, да не се слепват, и оставете на страна.
Свинското се нарязва на тънки лентички, поставя се в купа и се добавят соевият сос, уни соса и нишестето.
Разбърква се и се оставя.
Зеленчуците се почистват и нарязват на тънки лентички. Чесънът, джинджифилът и чушлето се наситняват.
В дълбок тиган се загрява олиото и се слага свинското, пържи се около 10 минути до готовност и се изважда.
В същата мазнина се слага чесън, джинджифил и чушле, пържи се за кратко няколко секунди и веднага се прибавят зеленчуците.
Разбърква се, прибавя се солта и се готвят около 5-10 минути, трябва да останат леко хрупкави.
После се прибавя изпърженото свинско, оризовите спагети и се разбърква непрекъснато около 1-2 минути, за да се овкуси добре свинското с оризови спагети.