Начин на приготвяне
Оризови спагети със свинско месо за много големи гладници, на които само салата не им стига.
Измиваме свинските пържоли и ги нареждаме в йенски съд. Правим марината от първите три лъжици соев сос, соса Уорчестър, меда, 3 с.л. олио, кимиона, горчицата, черния пипер и чесъна. Разбъркваме до хомогенност и с четка, намазваме пържолите с маринатата от двете страни.
Покриваме маринованите пържоли с капак ги оставяме на хладно в йенския съд, поне за два часа.
Задушаваме нарязаните на ленти пържоли в тава покрита с алуминиево фолио, с малко вода за около 90 минути на 150 градуса, при непрекъснато наблюдение.
В тиган на умерен котлон, запържваме в малко олио настърганата глава кромид лук, настъргания на ренде морков, сусама и настърганите чери домати. Добавяме към тях и месото, като го заливаме с останалите 3 с.л. соев сос и малко вода (или бяло вино). Разбъркваме добре до готовност.
Сварените по инструкциите на пакета оризови спагети, поставяме в чиния, а върху тях готовата месна плънка.
Разбъркваме всичко и поднасяме нудълите топли! Сол не слагаме, защото соевият сос е солен.
Да Ви е сладко!