Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пълнени яйца»Фаршировани яйца за гости

Фаршировани яйца за гости

Фаршировани яйца за гости
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Само за специални гости са тези форшировани яйца"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • майонеза - 1 с.л.
  • риба тон - 50 г
  • маслини - 4 бр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • зелена салата - 1 лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се пускат в заврялата вода и се варят 10 мин.

Трябва да са твърдо сварени. Охлаждат се и се обелват внимателно.

Разрязват се по дължина и се изважда жълтъкът.

Поставят се в чопър заедно с майонезата и рибата тон.

Пасира се сместа. Поръсва се с черния пипер разядката с риба тон.

В гнездата на жълтъците се сипва от пасираната смес.

Маслините се нарязват на тънки парченца и се украсяват фаршированите яйца.

Подреждат се в чиния върху лист зелена салата.

Отгоре се поставят листенца магданоз фаршировани яйца за гости.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: