Начин на приготвяне
Нарежете хляба за тост сандвича на филийки. Разбийте яйцата с универсалната подправка или с малко сол.
Направете сандвич, като намажете едната филия хляб с майонеза, а другата - с кетчуп. Не мажете обилно, защото излишъкът ще изтече при нагряване в тостера.
Сложете шунката и сиренето върху едната филия, след което похлупете с другата филия хляб. Уверете се, че сиренето не е излязло от сандвича - отчупете излишното и го сложете между хляба. По този начин ще се разлее по-малко в тостера.
Потопете така приготвения сандвич с шунка от двете страни в разбитите яйца и сложете в тостера, който предварително сте намазали с малко олио и загрели. Печете до златисто жълто, 2-3 минути. Времето за печене зависи от силата на тостера.
Повторете процеса, докато изчерпите всички съставки.
Приготвени по този начини, сандвичите ще поемат по-малко олио и миризмата на пържено ще бъде по-малко забележима в кухнята, както при приготвянето на обикновени тостери.
Приятен апетит с този вкусен тост с шунка и кашкавал!