Дивечов Гулаш

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Дивечов Гулаш3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
130 мин.
Общо
160 мин.
Порции
3
"Поднасяме дивечовия гулаш с гарнитура по-избор и поръсваме с пресни подправки!"

Необходими Продукти

  • дивечово месо - 500 г врат, бут
  • лук - 2 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • мащерка - 1 щипка
  • бира - 250 мл
  • домати - 250 г
  • доматена паста - 1 с.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • вода - 250 мл може и бульон
  • магданоз
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото за този апетитен гулаш нарязваме на кубчета и запържваме в дълбока тенджерка.

Почистваме лука и чесъна, нарязваме ги на ситно и добавяме към месото, запържваме за около 5 минути.

Добавяме сухите подправки и наливаме бирата и топлата вода.

Добавяме дафиновия лист, настърганите домати, доматената паста, слагаме капака и оставяме да къкри на тих огън около час и половина.

Поднасяме дивечовия гулаш с гарнитура по-избор (ориз, картофи, гъби) и поръсваме с пресни подправки!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: