Партизански гулаш

Ипек МехмедИпек Мехмед
Новак
1411816
Партизански гулаш
Снимка: Ипек Мехмед
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Ставаме партизани не заради медалите, а за да опитаме този уникален партизански гулаш"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • олио - 40 г
  • маргарин - 5 г
  • лук - 200 г
  • брашно - 20 г
  • сметана - 40 мл готварска
  • доматено пюре - 40 г
  • магданоз - 30 г
  • червен пипер - 10 г
  • подправки - сол, черен пипер, дафинов лист и чесън
  • картофи - 100 г на порция (варени)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета и се запържва.

Останалите продукти се добавят последователно и се запържват.

Заливат се с вода и се вари до готовност.

Сервира се с варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: