Юфка с мляко и яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Юфка с мляко и яйца2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6-8
"Любимата ни закуска, която днес приготвяме за децата си!"

Необходими Продукти

  • юфка - 500 гр.
  • прясно мляко - 1 л.
  • яйца - 6 бр.
  • захар - 250 гр.
  • ванилия - 1 пакетче
  • масло - 100 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В намазана с масло тавичка се разстила юфката и се пече във фурната до леко порозовяване.

Яйцата се разбиват с млякото, захарта и ванилията и се изсипват върху запечената юфка.

Сместа се пече в немного силна фурна до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
500 грама юфка и много става суха
24.02.2024 17:08
Ивайло
Ивайло
Поредния уеб мастър с сайт за рецепти....
02.07.2013 17:09
1
дида
дида
В този сайт е нещо обичайно да бъркат рецептите и снимките, както е в случая. Преди време в друга рецепта с елда/гречка/ бяха поставили снимка на нахут. Много ме съмнява, че организаторите си имат хабер от готварство.
25.01.2011 19:08
1
1
Мими
Мими
Защо са снимани макарони, нали рецептата е за юфка ?
27.12.2010 21:32
4