Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Дюнери»Домашен дюнер с пуешко месо

Домашен дюнер с пуешко месо

EvgeniaEvgenia
Мастър Шеф
1972k1k6
Домашен дюнер с пуешко месо
Снимка: Evgenia
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
1
"Още не сме срещнали човек, който не обича домашно приготвено дюнерче"

Необходими Продукти

  • пуешко месо - 130 г
  • песто - 1 ч.л., Дженовезе
  • краве масло - 2 с.л.
  • розмарин
  • градински чай - салвия
  • чери домати - 4/5 бр.
  • барбекю сос
  • кетчуп
  • чеснов сос
  • тортила - 1 бр., пълнозърнеста
  • картофи - 50 г, бланширани
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натриваме пуешкото месо с подправките и сол, като го оставяме да престои така за около час.

Пържим картофите в тиган с олио.

Нарязваме пуешкото месо на късчета и го задушаваме в тиган заедно с маслото до готовност на средно слаба степен на котлона.

После взимаме тортилата и първо я намазваме с пестото (може първо да я потопим от вътрешната страна в тигана, където сме приготвили пуешкото месо).

След което поставяме готовото пуешко месо, пържените картофи и нарязаните чери домати.

Добавяме върху тях и сосовете за сочния дюнер.

Накрая навиваме тортилата на руло.

Да Ви е сладко с моя домашен дюнер с пуешко месо!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: