Начин на приготвяне
За кората:
Разбийте яйцата, захарта и ваниловата захар с миксер, добавете млякото, като бъркате внимателно с миксера. След това изключете миксера и разбъркайте брашното, смесено с бакпулвера, и леко разбъркайте с жична бъркалка.
Изсипете сместа в тава (средна) и печете в добре загрята фурна на 180 °C за 25 минути. Извадете готовата кора от фурната и я оставете да изстине добре.
За плодовия пълнеж:
Измийте и нарежете ябълките, крушите и сливите. На дъното на тавата сложете 100 г захар, разпределете нарязаните плодове и покрийте със 100 г захар. Печете на 180 °C за 20 минути. Оставете да изстине и когато се охлади нанесете върху охладения блат. Оставете да се охлади добре.
През това време се приготвя плънката: в тенджерка се налива 200 мл мляко, добавя се захарта и се поставя на котлона да заври. Отделно разбъркайте пудинга в 50 мл студено мляко и добавете към врящото мляко. Когато придобие необходимата гъстота, свалете от котлона и оставете да изстине.
Разбийте маргарина с миксер, след това го комбинирайте с охладения сметанов пудинг и разбъркайте добре с миксера, за да се смесят всички съставки. Нанесете получената смес върху плодовия сладкиш.
Нарежете на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на много плодов сладкиш!