Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно с олиото и млякото.
Намазнете дъното и стените на тиган с масло. Сложете срещуположно два листа от корите, а краищата им трябва да висят до половината.
В средата на тигана разположете други два листа (намачкани). Сипете половината от яйчената смес, поръсете с част от настъргания кашкавал и натрошеното сирене.
Отгоре сложете набръчкани други две кори. Отново сипете от яйчената смес (запазете малко), сипете сирене и кашкавал.
Завържете с последните два листа кори и сипете останалата яйчена смес. Хванете висящите краища и завийте баницата.
Сложете тигана на умерено загрят котлон и печете до апетитен загар. С помощта на чиния обърнете и намазнете пак тигана.
Готовата баница на тиган се сервира топла.
Кашкавалената баница на тиган е много вкусна.