Капама в Crock-pot

Капама в Crock-pot
Снимка: Кристиан Александров
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
330 мин.
Общо
345 мин.
Порции
4
"Време е и вие да се насладите на най-вкусната капама"

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1 зелка
  • свински бекон - 6 парчета
  • наденица - 2 парчета сурова
  • карначета - 300 г
  • мас - 1 с.л.
  • вода - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази капама в crock-pot нарязваме киселото зеле и го сипваме в съда на уреда.

Нарязваме вътре наденицата и карначетата на едро.

Добавяме бекона и маста.

Наливаме водата и затваряме капака.

Пускаме уреда на High за 5 часа.

Периодично разбъркваме.

Накрая запичаме кавърмата във фурната за 20-30 минути, така както си е в съда, но без капака.

Лесната капама е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: