Начин на приготвяне
Сосът се приготвя предварително, като в загрят тиган с мазнина се задушават нарязаните на дребно лук, чесън и морков. След като омекнат, към тях се прибавя кълцаното месо.
Бърка се, докато побелее месото, след което се прибавят доматеното пюре, половин чаша смлени консервирани домати, сол на вкус, захар, риган, босилек, черен пипер и чили.
След кратко разбъркване сосът се прехвърля в керамичния съд на уреда за бавно готвене.
Спагетите се счупват на две, за да се поберат в тенджерата, отгоре се заливат със зеленчуковия бульон и останалите домати.
Най-отгоре се поръсва настърганият пармезан. Уредът се включва на и степен и спагетите се оставят да се готват за 3 часа, след което са готови за сервиране.
Тези спагети със свинско стават много вкусни.