Гулаш с паста

NatalijaNatalija
Чирак
92129
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Гулаш с паста
Снимка: Natalija
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
200 мин.
Порции
5
"Едно от любимите ни зимни ястия, надяваме се да ви хареса!"

Необходими Продукти

  • макарони - 400 г
  • телешко месо - 500 г
  • мас ​ - 1 с.л.
  • лук - 3 по - големи глави
  • червен пипер - 2 с.л. сладък
  • универсална подправка - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните според инструкциите и след това ги отцедете от излишната вода.

Сложете тенджерата на котлона и сложете маста в нея. Нарежете на ситно лука и телешкия шол на малко по-едри парчета. Когато мазнината се загрее, добавете лука и го запържете добре.

След като омекне, свалете от котлона, добавете сладкия червен пипер и универсалната подправка и разбъркайте всичко.

Върнете на котлона и добавете телешкото месо. Запържете за около 10 минути, след което добавете вода и оставете да се вари.

Варете около 2 часа и половина, като доливате по малко вода, докато месото омекне напълно.

След като изтекат двата часа, оставете водата да се изпари за още половин час и ще остане само сокът.

Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.

Приятно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: