Начин на приготвяне
Сварете макароните според инструкциите и след това ги отцедете от излишната вода.
Сложете тенджерата на котлона и сложете маста в нея. Нарежете на ситно лука и телешкия шол на малко по-едри парчета. Когато мазнината се загрее, добавете лука и го запържете добре.
След като омекне, свалете от котлона, добавете сладкия червен пипер и универсалната подправка и разбъркайте всичко.
Върнете на котлона и добавете телешкото месо. Запържете за около 10 минути, след което добавете вода и оставете да се вари.
Варете около 2 часа и половина, като доливате по малко вода, докато месото омекне напълно.
След като изтекат двата часа, оставете водата да се изпари за още половин час и ще остане само сокът.
Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.
Приятно!