Кисело зеле с картофи

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
27/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 400
  • Преглеждания за месеца327
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвате картофите, нарязвате ги на филийки и ги варите в подсолена вода, докато поомекнат. В половината от мазнината задушавате до омекване ситно нарязаните лук и кисело зеле.

В намаслена тавичка разстилате половината картофи и ги покривате със зелето. Отгоре разстилате останалите картофи и поръсвате с ким и останалата мазнина.

Запичате ястието в умерено силна фурна, поръсвате с разтопеното масло и поднасяте.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
18.02.2015 20:51
много вкусно стана!!! :)
0
0