Палак панир

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
10/10/2012
"Ароматен спанак, чиято рецепта взехме от Индия специално за вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 915
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган в олиото запържваме до златисто нарязаното на кубчета сирене. Изваждаме го и оставяме да се отцеди.

В мазнината запържваме чушките цели - до кафеникаво. Поръсваме с кърито, разбъркваме, слагаме настъргания лук, скилидките чесън - счукани, и пържим 3 - 4 мин.

Добавяме нарязания на тънки лентички спанак, посоляваме, разбъркваме и задушаваме на умерен огън, докато спанакът омекне.

Тогава връщаме изпърженото сирене и задушаваме на тих огън, докато ястието остане на мазнина.

Рейтинг

5 7
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Маги
Маги
26.09.2013 12:36
Изглежда страхотно, точно като истинското нещо, което съм яла по индийските ресторанти в Чикаго. Само че никъде не пише колко вода се слага и кога. Не вярвам да се приготвя без вода или без никаква друга течност? Може ли да добавите в коментар. Благодаря!
0
1
Юли
Юли
27.06.2013 08:10
Това е едно от основните ястия в Аюрведа! Супер е!
0
1