Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Пържоли»Стек от телешко месо с кашкавал

Стек от телешко месо с кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Стек от телешко месо с кашкавал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • телешко месо - 800 г
  • кашкавал - 450 г
  • домати - 3 бр.
  • хляб - 6 филии
  • яйца - 2 бр.
  • шунка - 300 г
  • олио - 150 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От всяка филия хляб се оформят по две правоъгълни парчета. Панират се в разбитите яйца и се изпържват в сгорещеното олио.

Месото се нарязва на филийки, които се начукват. Поръсват се със сол и черен пипер и също се изпържват.

Върху всяко парче хляб се слага парче месо, отгоре парче нарязана на тънко шунка, кашкавал и домат.

Запичат се във фурна, колкото да се разтопи кашкавалът, и се сервират веднага с подходяща топла гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: