Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Кростини ала венециана

Кростини ала венециана

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Кростини ала венециана1 / 2
10/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
27 мин.
"Семпло и елегантно по италиански"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр. франзела
  • моцарела - 3 бр.
  • домати - 2 броя
  • риба - аншоа филе консерва 1 бр.
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на тънки филийки а моцарелата на колелца. Върху всяка филийка се поставя по едно колелце.

Най-отгоре се поставя по 1-2 филенца от аншуата и се завършва с кръгче домат. Така приготвените филийки се подреждат в предварително намазана с масло тавичка.

Запича се в предварително загрята фурна на около 200° за 5-7 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
59
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Невена
Невена
Страхотни са! Вкусни, лесни, бързи и красиви :)) Поздравления!
07.07.2013 17:11