Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено Сирене»Печено сирене по балканджийски

Печено сирене по балканджийски

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Печено сирене по балканджийски
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
14/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"А вие обичате ли печено сиренце?"

Необходими Продукти

  • домати - 1 брой
  • сирене - 200 грама
  • масло - 50 грама
  • чесън - 1 скилидка
  • зелен лук - 1 стрък
  • чубрица - 2 щ.
  • червен пипер - 2 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете с масло един лист фолио за печене.

Нарежете на шайбички домата и една част от тях сложете върху фолиото. Отгоре разположете плочката сирене, а върху него - зелената част от лука.

Покрийте с останалите домати и върху тях нарежете масло. Добавете наситнената чеснова скилидка и поръсете с чубрица и червен пипер.

Загрейте фурната на 180 градуса. Печете сиренето около 20 минути.

Печеното сирене по балканджийски е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: