Начин на приготвяне
Нарежете месото на по-едри парчета, нагрейте олиото и го запържете до изпарение на сока му.
Извадете месото и в същата мазнина запържете 2 глави ситно нарязан лук, добавете разреденото с малко вода доматено пюре и червения пипер, разбъркайте.
Прибавете запърженото месо и налейте гореща вода, посолете и добавете зърната бахар и черен пипер заедно с дафиновите листа.
Варите на слаб огън до полуомекване на месото и прибавете останалият лук нарязан на полумесеци. Когато лукът поомекне добавете чубрицата и лютата чушка.
Малко преди да свалите ястието от котлона прибавете размитото с малко вода препечено брашно, разбъркайте и след като се посгъсти и заври отнемете готовото ястие.
Сервирайте топло.