Запечени яйца с риба тон

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
16/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо932
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се на ситно лука, чесъна и чушката. Яйцата се обелват, режат се на две по дължина и се отделят жълтъците, като се запазват в купа.

В малък тиган се загрява зехтин и се слагат ситно нарязаните зеленчуци да се запържат.

Когато лукът стане прозрачен, се излизва мазнината, и се прибавят рибата тон и доматеното пюре. Разбърква се всичко и се оставя да се охлади.

След като сместа е охладена, се смесва всичко със жълтъците, и се разбърква докато се получи смес, с която се пълнят белтъците. Поръсва се с кашкавала и се пече докато порозовее. Сервира се топло.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар