Начин на приготвяне
Затоплете млякото и разтворете в него кафето и захарта, разбъркайте хубаво.
Пригответе крема. За целта разбийте с миксер студеното прясно мляко и крема ванилия. След 1-2 минути добавете течния шоколад и заквасената сметана. Когато се сгъсти, кремът е готов.
В подходяща форма наредете на дъното бишкоти, потопени в кафето. Отгоре залейте с половината шоколадов крем и наредете втори ред бишкоти. Покрийте с малко крем, а останалия сипете в шприц.
Приберете бишкотената торта в хладилник за няколко часа.
Извадете и прехвърлете в голям поднос. Шприцовайте розички отгоре и поръсее с какао.
Приберете в хладилник да стегне за 1 нощ.
Бишкотената торта с кафе и шоколадов крем е готова.