Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бишкотена торта»Лесна бишкотена торта с бърз крем

Лесна бишкотена торта с бърз крем

Лесна бишкотена торта с бърз крем
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Фокус-мокус и торатата е готова, за повече подробности вижте рецептата"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 24 бр.
  • крем - 2 бр. ванилия на д - р Йоткер
  • прясно мляко - 800 мл варено
  • желатин - 1 пакет
  • шоколадови пръчици
  • банани - 2 бр.
  • инстантно кафе - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте крема с помощта на миксер, като прибавите студеното прясно мляко.

След като кремът е готов, разтворете желатина в студена вода и след като набъбне, леко го затоплете до пълното му разтваряне. Прибавете го към крема и разбъркайте до еднородност.

Покрийте дъното на форма с подвижен ринг с бишкоти, предварително потопени в кафе.

Облепете стените на ринга с бишкоти, счупени през средата и също потопени в кафе.

Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета и ги наредете върху бишкотите. Изсипете крема върху бишкотите и бананите, загладете и поръсете обилно с шоколадови пръчици.

Сложете бишкотената торта в хладилник за около 3 часа. Преди поднасяне, внимателно отстранете ринга и нарежете на парчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: