Начин на приготвяне
Разбийте крема с помощта на миксер, като прибавите студеното прясно мляко.
След като кремът е готов, разтворете желатина в студена вода и след като набъбне, леко го затоплете до пълното му разтваряне. Прибавете го към крема и разбъркайте до еднородност.
Покрийте дъното на форма с подвижен ринг с бишкоти, предварително потопени в кафе.
Облепете стените на ринга с бишкоти, счупени през средата и също потопени в кафе.
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета и ги наредете върху бишкотите. Изсипете крема върху бишкотите и бананите, загладете и поръсете обилно с шоколадови пръчици.
Сложете бишкотената торта в хладилник за около 3 часа. Преди поднасяне, внимателно отстранете ринга и нарежете на парчета.