Домашни шницели

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
824
2k
14/01/2014
"Лесни шницели с кайма, приготвени за по-малко от половин час - перфектното предложение за заети домакини "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 852
  • Преглеждания за месеца220
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Всички продукти омесвате хубаво, без да спазвате определен ред. В тиган се загрява олио.

Със супена лъжица загребвате от сместа и се изсипва в тигана и с леко натискане оформяте шницелите. Поднесете с гарнитура по избор.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#189236
Ми то си пише "Новак". Не очаквайте чудеса!
На мен не ми е известно в смес за шницели, да се слага брашно, хляб или галета :) Все пак не правим смес за кюфтета!
Но всеки си има своите си вкусове!
0
0
Олга Иванова
Олга Иванова
07.02.2014 00:17
Вие наистина ли мислите че не знаем как се прави шницел?Питки ли ще ядем или кайма С две чаши брашно месим питки.Май някой прави икономия на каймата.
1
1
ВИКИ
ВИКИ
06.02.2014 17:03
Аз ги правя по същия начин, но слагам по-малко вода и по-малко брашно.Стават бързо и са вкусни
0
0