Пиле с моркови и грах

Теодора ЦековаТеодора ЦековаНовак
18/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 017
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на парчета и го изпържвате леко в мазнината. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета.

Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 ч.ч. топла вода и месото. Посолявате ястието на вкус и го оставяте да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня поръсвате със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дани
дани
07.03.2014 21:50
според мен това е свинско месо с грах
0
1