Агнешко задушено с коприва

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Агнешко задушено с коприва2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Агнешко и коприва - трудно ще намерите по-вкусно ястие от това"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 600 г
  • коприва - 500 г
  • масло - 100 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • брашно - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на едри парчета и се залива с 2 чаши вряла вода.

Соли се и се вари на бавен огън. Копривата и лукът се режат на ситно и се задушават в маслото.

След 10 минути се добавя препеченото брашно, червен пипер и месото. Вари се до готовност на месото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: