Начин на приготвяне
В тенджера под налягане слагаме 4 бр. свински крака, 4 бр. уши, 3 сухи червени чушки, черен пипер на зърна, дафинов лист и бахар.
Сипваме вода, да покрие месото и три пръста отгоре. Варим един час.
Готовото месо оставяме да изстине и нарязваме свинските уши, а краката почистваме от кокалите. Чушките почистваме от люспите. Счукваме една глава чесън.
В купички или тава слагаме от месото, чесън, чушка, сол и бульон, който сме прецедили предварително. Разбъркваме хубаво и оставяме да изстине, да се желира.
Сервираме свинската пача с препечена филийка.
Получава се идеалната и най-любима свинска пача.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа по идея на Даниела Иванова.